Onze diensten

Dementie ondersteuning

Wanneer uw familielid of partner dementie heeft dan kan het leven thuis onder druk komen te staan. De zorg voor uw naaste kan zwaar worden. Onze Mettu ondersteuner kan in samenwerking met de familie ondersteuning en begeleiding bieden, zodat er rust en ruimte voor u als mantelzorger komt. Onze ondersteuner speelt in op de individuele behoefte van uw naaste. Met respect en warmte zal onze ondersteuner er voor uw naaste zijn. Een uitgebreid overzicht vindt u onder Dementie begeleiding.

Hulp in en om het huis

Mettu helpt u graag bij de dagelijkse taken in en om uw huis. Graag doen wij (samen met u) boodschappen of helpen wij u bij licht huishoudelijk werk. Hulp in huis, maar ook kleine klusjes zoals tuinieren of het verzorgen van uw huisdieren doen wij graag voor u. Een uitgebreid overzicht vindt u onder Hulp in en om het huis.

Begeleiding

De Mettu ondersteuner begeleidt u graag naar de afspraken buiten de deur. Hij of zij haalt u met de auto op, vergezelt u en brengt u weer thuis. Omdat de Mettu ondersteuner bij u blijft tijdens de afspraak bent u niet afhankelijk van derden zoals een taxi. Een uitgebreid overzicht vindt u onder Begeleiding.

Mantelzorg ondersteuning

Wanneer uw familie of naasten u niet meer volledig kunnen ondersteunen kan Mettu de zorg overnemen. In overleg neemt de Mettu ondersteuner voor een bepaalde tijd de zorg gedeeltelijk over. Hierdoor ontstaat er rust bij de mantelzorger en bij u.
Een uitgebreid overzicht vindt u onder Mantelzorg ondersteuning.

Gezelschap

De Mettu ondersteuner geeft u graag gezelschap op maat. Want voor iedereen betekent gezelschap wat anders. Van een goed gesprek, samen een gezelschapsspelletje doen tot het ondernemen van een leuk uitje. U geeft zelf aan wat uw wensen hierin zijn.
Een uitgebreid overzicht vindt u onder Gezelschap.

Regelhulp

Wanneer u hulp kunt gebruiken bij het aanvragen van hulpmiddelen, het invullen van formulieren of andere regelzaken, kan Mettu ondersteuning bieden. Samen kijken wij naar uw situatie en overleggen dan wat wenselijk is en waar u zich goed bij voelt. Een uitgebreid overzicht vindt u onder Regelhulp.

Deel Mettu via whatsapp of via de mail