Dementie ondersteuning

De zorg voor uw naaste met dementie kan een ongelofelijk zware taak zijn. Er wordt heel vaak een beroep op u gedaan als mantelzorger. Het denkvermogen van uw naaste neemt af maar de emoties blijven. Uw naaste met dementie thuis goed begeleiden is essentieel. Om u hierin te ontlasten kunnen onze ondersteuners u helpen.

Aansluiting vinden bij uw persoonlijke situatie is de kracht van onze ondersteuner. Wat is het levensverhaal van uw naaste? Waar wordt uw naaste blij van? Het doel is dat de ondersteuner oplossingen gaat zoeken om veilig, waardig en respectvol met elkaar thuis te blijven wonen. Doordat u met de ondersteuner samenwerkt worden de krachten gebundeld en is er veel mogelijk om aangenaam te blijven leven.

Het is in de meeste gemeenten mogelijk om onze zorg uit het Persoon Gebonden Budget te betalen wat onderdeel is van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). U kunt met uw gemeente contact zoeken om een afspraak te maken bij u thuis, zodat de gemeente uw situatie kan beoordelen.

Kijk ook bij onze overige diensten of bij Tarieven.

 

 

Wilt u meer weten over dementie ondersteuning?

Klik op onderstaande knop voor meer informatie. Of om direct een afspraak te maken.
Deel Mettu via whatsapp of via de mail