Ondersteuners

Wie is onze ondersteuner?
Wij kiezen onze ondersteuners zorgvuldig. Allereerst voeren we een kennismakingsgesprek met mensen die zich aanmelden als ondersteuner. In het gesprek willen we helder krijgen wat de verwachtingen en interesses van de ondersteuner zijn. Want alleen met een volledig beeld kunnen we de juiste ondersteuner koppelen aan u.

Voor ieder wat wils
Wij hebben in ons bestand ondersteuners die met u een kopje koffie willen drinken, koken, lezen of graag samen met u het nieuws willen doornemen. Andere ondersteuners zijn erg handig met klusjes in en om het huis of tuinieren. Sommige ondersteuners zijn in het bezit van een auto en kunnen u vervoeren naar diverse gelegenheden. Kortom, voor ieder wat wils.  

Onze ondersteuners kunnen u helpen bij de mantelzorg, maar verrichten geen medische handelingen.

Betrouwbaar 
Daarnaast is uw Mettu ondersteuner is in bezit van een VOG (Verklaring omtrent gedrag). De overheid geeft de VOG af wanneer blijkt dat het gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke functie in de samenleving.

Betaalbaar
Mettu werkt op basis van de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening betaalbaar aanbieden.

Bent u geïnteresseerd om ondersteuner bij Mettu te worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Deel Mettu via whatsapp of via de mail