Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten. We geven u graag zorg op maat. Wanneer u een Persoons Gebonden Budget heeft kan onze hulp worden vergoed. 

Tarieven en vergoedingen

Tarief

Het tarief van onze ondersteuning is vanaf € 28,95 per uur

Voordat de ondersteuning start spreken wij met u een tarief af, passend bij de ondersteuning die u ontvangt. U weet hierdoor goed waar u aan toe bent. Elke maand ontvangt u een overzichtelijke factuur met daarop het aantal uren en de kosten.  Het uurtarief is inclusief bureaukosten en btw. Onze tarieven zijn betaalbaar in vergelijking tot andere zorgaanbieders.

Toeslagen

Voor ondersteuning in de avond of in het weekend, geldt een toeslag van 25%. Heeft u binnen drie dagen ondersteuning nodig? Ook dan geldt een toeslag van 25%.  

Vergoedingen

Onze ondersteuning kan vergoed worden via het Persoons Gebonden Budget (WMO of WLZ).  Of u kunt de kosten van onze diensten aftrekken van de belasting. Wilt u vrijblijvend advies of heeft u vragen? Wij staan u graag te woord

Vergoedingen

Ondersteuning bij uw aanvraag

Het aanvragen van een Persoonsgebonden budget is best ingewikkeld. Zo is het verstandig om eerst een persoonlijk plan te maken om uw wensen goed in kaart te brengen. Wilt u advies bij uw Wmo/pgb aanvraag? Wij helpen u graag.

Wilt u een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Deel Mettu via whatsapp of via de mail