Is deze baan wat voor jou?

Deze vacature is reeds ingevuld. Lees hieronder een algemene beschrijving wat je als ondersteuner zoal kan doen maar ook specifieke informatie voor het echtpaar uit Lemmer.

Over Mettu 

Mettu is een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar maatschappelijk betrokken ondersteuners om onze cliënten te helpen. Wij zijn op dit moment werkzaam in de regio’s Leiden e.o. en in Friesland. In 2022 breiden we onze regio’s verder uit door Nederland. 

De baan algemeen

Als ondersteuner help jij (oudere) mensen in hun dagelijks leven. Je bent er voor gezelschap, je doet samen boodschappen, je begeleidt je cliënt naar een afspraak of je helpt bij kleine klusjes in en om het huis. Je steekt graag je handen uit de mouwen maar je vindt de band met de cliënt net zo belangrijk.  Échte aandacht geven aan mensen heeft jouw prioriteit.

Jij bepaalt zelf wat je graag zou willen doen voor een cliënt. Jouw wensen matchen wij met de wensen van de cliënt.

De cliënt heeft jou als vaste ondersteuner. Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week beschikbaar bent. Je bouwt een persoonlijke band op die waardevol is voor de cliënt maar ook voor jou.

De baan specifiek voor het echtpaar in Lemmer

Het echtpaar heeft een ondersteuner nodig die eten kookt van 11.00-13.00 uur op een vaste dag per week. Soms is dit twee keer in de week, afgewisseld met de andere ondersteuners. We zijn er met een team van 3 dames 5 dagen in de week.

Dit vragen wij van jou

Het hart op de goede plek, passie voor de medemens en een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat mag je van ons verwachten

Je krijgt een vast bedrag per uur betaald en je werkt volgens de regeling dienstverlening aan huis.  Lees deze goed door zodat je weet wat je kunt verwachten.  Wij zorgen ook voor een prettige werksfeer. Is dit wat voor jou? Laat het weten!

Mail Elske voor de regio Zuid-Friesland & Noordoostpolder voor meer informatie op elskefekkes@mettu.nl. Of vul het aanvraag formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Deel Mettu via whatsapp of via de mail

Bericht delen