Per direct gratis Mettu belservice voor ouderen

16 maart 2020 – Thuisservice-organisatie Mettu en Compleet IT zetten zich gezamenlijk in voor het welzijn van ouderen. De thuisservice-organisatie ziet dat ouderen in een isolement kunnen raken door het oprukkende coronavirus. Per direct opent Mettu een gratis belservice voor ouderen in de regio, die behoefte hebben aan een praatje. Compleet IT verzorgt de telefonie.  

Initiator Elske Fekkes: ”We zien nu al dat ouderen als gevolg van het Coronavirus minder sociale contacten hebben. Afspraken worden afgezegd en activiteiten zijn veelal afgelast. Mantelzorgers zijn voorzichtig door de officiële richtlijnen van het RIVM en zien daarom af van een ouderenbezoek. Heel begrijpelijk en tegelijkertijd heel vervelend, omdat isolement op de loer ligt.” 

Oproep: houd contact! 
Aan de mantelzorgers, familie en vrienden wil Mettu meegeven om vooral op een andere manier contact te houden met de ouderen als een regulier bezoek er even niet in zit. Een belletje of Whatsappberichtje kan een wereld van verschil maken en wordt enorm gewaardeerd! 

Telefoonnummer gratis belservice 
Wilt u uw zorgen uiten over het coronavirus, heeft u vragen of wilt u gewoon een praatje? Bel ons op 071 76 307 70. Wij staan u graag te woord. 

Deel Mettu via whatsapp of via de mail

Bericht delen