Is deze baan wat voor jou?

Deze vacature is reeds ingevuld.

Lees hieronder een algemene beschrijving wat je als huishoudelijk ondersteuner zoal kan doen.

Over Mettu 

Mettu is een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar maatschappelijk betrokken ondersteuners om onze cliënten te helpen. Wij zijn op dit moment werkzaam in de regio’s Leiden e.o. en in Friesland. In 2021 breiden we onze regio’s verder uit door Nederland. 

De baan

Als huishoudelijk ondersteuner help jij (oudere) mensen in hun dagelijks leven. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je hebt oog voor een schoon en opgeruimd huis, want dit draagt bij aan een fijn leef comfort.  Daarnaast neem je de tijd en aandacht voor de cliënt. Een praatje maken, samen even koffie drinken. Échte aandacht maakt het verschil.

Dit vragen wij van jou

Het hart op de goede plek, passie voor de medemens en een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat mag je van ons verwachten

Je krijgt een vast bedrag per uur betaald en je werkt volgens de regeling dienstverlening aan huis.  Lees deze goed door zodat je weet wat je kunt verwachten.  Wij zorgen ook voor een prettige werksfeer. Is dit wat voor jou? Laat het weten! In een persoonlijk (telefoon) gesprek beantwoorden we al je vragen.

Bel, app of mail Sander voor de regio Leiden en omstreken op telefoonnummer 085 77 301 40 of op sanderderidder@mettu.nl.

Ben je geïnteresseerd in wat er nog meer mogelijk is ls ondersteuner? Kijk dan even bij onze diensten.

Deel Mettu via whatsapp of via de mail

Bericht delen